Tax ’t Harde

TAXI WEZEP STATION

Taxi Arend Personenvervoer brengt u op ieder gewenst moment van of naar Station Wezep. Kies voor een comfortabele reis en reserveer een taxi via ons taxibedrijf. Stuur uw reservering naar info@arendpersonenvervoer.nl, of vul het contactformulier in. Wilt u direct een taxi naar station Wezep? Neem direct contact met ons op via: 038-8442729. Taxi Wezep Station reserveren? Neem contact op met Taxi Wezep . Bel ons via 038 8442729 voor direct een taxi bij station Wezep.


Taxi Wezep is een taxibedrijf in de regio WezepZwolle’t Harde, HattemHattemerbroekOldebroek, Elburg, Heerde, Wapenveld, Kamperveen en ’t Loo. Wij zijn in 2010 opgericht en inmiddels zeer ervaren op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in taxidienstenschipholtaxiuitgaansvervoer, ziekenvervoer en directievervoer.


GROEPSVERVOER BIJ TAXI WEZEP

Gezellig met een groep op stap voor een avondje uit of naar het vliegveld voor een gezamenlijke vakantie? Bel Taxi Arend Personenvervoer voor het vervoer, dan weet u zeker dat u comfortabel en tegen een scherpe prijs op uw bestemming aankomt. U kunt bij Taxi Arend Personenvervoer voor groepsvervoer van 4 tot maximaal 8 personen een ‘taxibusje reserveren. Zo bent u verzekerd van een scherpe prijs per persoon.

Gaat u op pad met meer dan 8 personen, dan kunnen wij u ook prima van dienst zijn. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een gratis offerte. U zult zien dat deze kleine inspanning zeker loont!


Voordelige taxi

In vergelijking met andere taxibedrijven zijn wij erg voordelig. Dankzij ons lage tarieven betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Daarnaast werken wij altijd met transparante tarieven, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Kijk bij taxitarieven voor meer informatie.


Comfortabele taxi

Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel reist. U wordt daarom vervoerd in een prachtige Mercedes E-klasse of een Mercedes Vito bus.Hierdoor zijn     wij  in staat u  comfortabel en in stijl te vervoeren. Wij kunnen ook groepen vervoeren

.

Taxi voor bedrijven en particulieren

Onze taxiauto’s zijn uitgerust met een lederen interieur en zijn van alle gemakken voorzien. Hiermee staat AREND Personenvervoer voor kwaliteit en betrouwbaarheid; dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. 


Taxi op tijd

Naast een betrouwbare en comfortabele rit, doen wij ook ons uiterste best u altijd op tijd op de plaats van bestemming te brengen. Voor afspraken en informatie over onze taxi kunt u bellen naar 038-8442729. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.