Taxi Landaal ’t Loo Oldebroek Contact tel. 038 8442729

Taxi Wezep

Taxi Wezep, Taxi Elburg, taxi T-harde Taxi Oldebroek, Taxi Hattem: Tel. 038 84 42 729

Taxi Wezep is een taxibedrijf in de regio WezepZwolle’t Harde, HattemHattemerbroekOldebroek, Elburg, Heerde, Wapenveld, Kamperveen en ’t Loo. Wij zijn in 2010 opgericht en inmiddels zeer ervaren op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in taxidienstenschipholtaxiuitgaansvervoer, ziekenvervoer en directievervoer.

Voordelige taxi

In vergelijking met andere taxibedrijven zijn wij erg voordelig. Dankzij ons lage tarieven betaalt u nooit teveel voor uw taxirit. Daarnaast werken wij altijd met transparante tarieven, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Kijk bij taxitarieven voor meer informatie.
Comfortabele taxi

Wij vinden het belangrijk dat u comfortabel reist. U wordt daarom vervoerd in een prachtige Mercedes E-klasse of een Mercedes Vito bus.Hierdoor zijn     wij  in staat u  comfortabel en in stijl te vervoeren. Wij kunnen ook groepen vervoeren.

Taxi voor bedrijven en particulieren

Onze taxiauto’s zijn uitgerust met een lederen interieur en zijn van alle gemakken voorzien. Hiermee staat AREND Personenvervoer voor kwaliteit en betrouwbaarheid; dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. 

Taxi op tijd

Naast een betrouwbare en comfortabele rit, doen wij ook ons uiterste best u altijd op tijd op de plaats van bestemming te brengen. Voor afspraken en informatie over onze taxi kunt u bellen naar 038-8442729. Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.